Rakan VVIP Laman PFKE.com

Berita Yang Masih Panas..

Gomo Kelate Gomo!

Isnin, 22 Ogos 2011

Kelantan Sedia Menggegar Piala Malaysia 2011

Kelantan dilihat cukup bersedia mengharungi kancah
Piala Malaysia musim ini setelah berjaya mendapatkan
khidmat dua pemain pinjaman, R.Surendran dan Alex.

Setelah sekian lama penulis blog membisu, kini kami kembali menghangatkan saingan Piala Malaysia akan berlangsung tidak lama lagi.. Namun Piala Malaysia musim ini agak berbeza bahangnya apabila The Red Warriors berjaya mendapatkan dua pemain 'star' dari pasukan Tok Gajah iaitu R. Surendren dan Mohd Azamuddin Akil.

Ternyata kelibat mereka dalam skuad The Red Warriors sejak akhir-akhir ini banyak memberi impak kepada jentera serangan yang sebelum ini hanya diketuai penyerang prolifik, Norshahrul Idlan Talaha dan Nurul Azwan Roya. Kemenangan 5-0 keatas Kuala Lumpur dan 1-0 keatas Selangor sememangnya telah menunjukkan kualiti sebenar Alex dan Surendren di atas padang. 

Alex sewaktu beraksi dalam perlawanan persahabatan
menentang Selangor di Stadium Shah Alam baru-baru ini.

Menurut sumber yang boleh dipercayai, Kelantan sudah bertahun-tahun cuba memancing Alex ke Kelantan namun menemui jalan buntu. Mungkin setelah sekian lama berkelana di Pahang memaksa Azamuddin untuk menghirup nafas baru di Kelantan sambil ditemani rakan baiknya, R.Surendren. Jika Alex ingin terus kekal bersama The Red Warriors musim depan, ini pastinya memberi kelegaan buat penyokong Kelantan yang sudah mula menaruh harapan kepada pemain itu..


APA-APA PUN DIHARAP ALEX DAN SURENDREN DAPAT MENGEKALKAN PRESTASI TERBAIK SEHINGGA BERAKHIRNYA KANCAH PIALA MALAYSIA 2011....
GOMO KELATE GOMO!! KELATE HEBAT SOKMO!! 

1 ulasan :

KELANTAN 4EVER berkata...

ALEX loni x dak mano maen...Surendran x maen lagih dale PIALA MALAYSIA nga Kelate. Injured sokmo !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...