Rakan VVIP Laman PFKE.com

Berita Yang Masih Panas..

Gomo Kelate Gomo!

Jumaat, 11 Mei 2012

Ghaddar Perlu Berubah, Rakan Lain Perlu Fokus.

Ghaddar kini dilihat sering bermain bola secara individu sahaja.
Credit Picture : Mark Deen

Setelah membantu The Red Warriors beraksi cemerlang dalam beberapa kejohanan utama seperti saingan Liga Super Malaysia 2012 serta Piala AFC, Mohamed Ghaddar atau lebih dikenali dengan 'Ghaddar' dalam kalangan penyokong fanatik The Red Warriors kini mula menampakkan sikap yang kurang disenangi oleh para penyokong setianya sendiri. Sejak akhir-akhir ini, pemain import prolifik The Red Warriors ini lebih gemar bermain bola secara 'individual' sehingga menyebabkan rakan-rakannya kadang-kadang kurang senang dengan persembahan yang dipamerkan oleh pemain yang berjersi 22 itu.

Ghaddar perlu lebih bersikap terbuka dan pupuk semangat bermain
dalam satu pasukan, bukannya mementingkan populariti secara individu.
Credit Picture : Yusran Yusof

Malah, Jurulatih The Red Warriors turut mengakui situasi tersebut dan dikatakan Bojan Hodak telahpun memberi peringatan kepada Ghaddar yang merupakan antara penjaring terbanyak dalam saingan Piala AFC setakat ini. Walaupun pelbagai alasan yang diberikan oleh Ghaddar termasuklah kegagalan beliau berkomunikasi dengan baik bersama rakan-rakan di atas padang, namun, Bojak Hodak pastinya tidak mahu lagi melihat pemainnya itu mengulangi sikap yang mementingkan diri sendiri sebaliknya Bojan mengharapkan pemain-pemain lain juga turut menjadikan peringatan tersebut sebagai nasihat yang berguna.

Semua pemain The Red Warriors perlu bekerjasama dan melupakan
segala masalah apabila beraksi di hadapan penyokong setia mereka.
Credit Picture : Yusran Yusof

Menurut Bojan Hodak, Ghaddar merupakan seorang pemain yang cukup berkualiti dan mempunyai naluri yang cukup lengkap sebagai seorang penyerang namun semua itu pasti tidak akan bermakna seandainya Ghaddar bersikap besar kepala di atas padang. Diharap pada perlawanan yang akan datang, semua pemain The Red Warriors beraksi dengan semangat yang padu sambil menitikberatkan nilai bekerja dalam satu pasukan agar kejayaan menjadi milik kita semua.

GOMO KELATE GOMO!!! PIALA FA 2012 MILIK KITO!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...