Rakan VVIP Laman PFKE.com

Berita Yang Masih Panas..

Gomo Kelate Gomo!

Isnin, 16 Mei 2011

LIVE dari Stadium Sultan Muhammad Ke-IV


Perlawanan Separuh Akhir Kedua Piala FA 2011 antara Kelantan dengan Selangor bakal disiarkan secara langsung di ASTRO ARENA 801 pada malam ini tepat pada pukul 8.00 malam. Ini sekurang-kurangnya memberi peluang kepada para peminat bolasepak tempatan untuk menyaksikan perlawanan 'el clasico' ini dengan lebih ekslusif yang mana ianya sememangnya tepat pada masanya.Bagi penyokong setia Kelantan, mereka pastinya tidak ingin melepaskan peluang menyaksikan pasukan kegemaran mereka beraksi di Stadium dan para penyokong sanggup membelanjakan wang untuk membeli tiket. Dianggarkan jumlah penyokong Kelantan di Stadium bakal mencecah 3o,ooo orang sepertimana yang dicatat sebelum ini.Yang menyaksikan perlawanan ini di rumah, mungkin jumlahnya mencapai rating hampir 1 juta penonton memandangkan rakyat Kelantan cukup ramai di seluruh negara.

Kami penyokong Kelantan, mendoakan agar The Red Warriors mara ke Final sekaligus bergelar Juara buat kali pertama dalam sejarah bolasepak Kelantan..Aminn..


WE'RE RED....WE'RE WARRIORS!!
Mampukah Kelantan memenangi perlawanan pada malam ini? Adakah malam ini bakal menjadi titik tolak kepada kebangkitan bolasepak negeri Kelantan?

Tiada ulasan :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...