Rakan VVIP Laman PFKE.com

Berita Yang Masih Panas..

Gomo Kelate Gomo!

Jumaat, 22 April 2011

Preview [LSM2011] Kelantan Vs Perlis


PASUKAN   LEBIH HEBAT...KELANTAN......ATAU....PERLIS.....
SETIAP PASUKAN ADA  MISI TERSENDIRI!!

Kelantan  Atau Perlis??

Kelantan pastinya akan  cuba mencari kejayaan pada malam ini agar kedudukan mereka kekal di tangga tiga teratas...Kebangkitan prestasi Kapten Red Warriors,  Badri  Radzi dilihat mula menaikkan semangat para pemain di samping menyaksikan mereka juga pun boleh menggunakan khidmat penyerang sensasi Red Warriors, Norshahrul Idlan Talaha yang meledakkan 10 gol daripada  13 perlawanan Liga Super  setakat ini.


Kejayaan Perlis mendapatkan satu gol  tempoh hari jelas sekali tidak memadai untuk  menjamin kemenangan Sang Singa Utara. Namun, bagi penyerang Perlis, Faiz Subri ,ia merupakan satu kepuasan kerana beliau mampu merobek gawang Kelantan yang dikawal ketat oleh penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat..


Ramalan kehadiran para penyokong pada malam ini ialah kira-kira 25,ooo orang namun jika dilihat pada perlawanan menentang Sabah tempoh hari agak berkurangan...


Perlawanan Kelantan VS Perlis merupakan perlawanan pusingan kedua Liga Super 2011 dan venue perlawanan  ditetapkan di Stadium Sultan Muhammad ke-IV, Kota Bharu, KelantanGOMO KELATE GOMO!!    :)

Tiada ulasan :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...